collapse collapse

Shoutbox

Refresh History
  • thedaywalker: kdg2 1 bulan
    January 09, 2015, 02:21:28 am
  • xbanannax: bpe lame nak tunggu surat lapor diri ni ek?
    January 04, 2015, 09:15:27 pm
  • thedaywalker: takda dalam ni kot...
    December 31, 2014, 11:24:43 pm
  • xbanannax: salam ada sesiapa yang berjaya interview FT17 baru2 ni?
    December 31, 2014, 02:08:19 am
  • thedaywalker: tenkiu2... meh2... CTSU mengalu-alukan rakan2 lain yg belum berdaftar untuk menjadi ahli CTSU.
    December 30, 2014, 12:24:37 pm
  • carsturi™: Tahniah buat saudara thedaywalker kerana menjadi ahli di dalam AJK CTSU Rasmi..selamat menjalankan tugas..hehe
    December 23, 2014, 12:02:56 pm
  • carsturi™: Assalamu'alaikum dan selamat pagi..
    December 04, 2014, 09:34:44 am

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 1
  • Dot Spiders: 0
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Board Stats

  • stats Total Members: 336
  • stats Total Posts: 702
  • stats Total Topics: 136
  • stats Total Categories: 9
  • stats Total Boards: 39
  • stats Most Online: 54
August 19, 2014, 04:09:06 pm by laxmana | Views: 238 | Comments: 0

 Perisian ini untuk rakan2 yang menjalankan kerja2 mengformat komputer. memang banyak membantu untuk mendapatkan drive laptop or pc dengan cepat dan berkesan...cara penggunaannya run dulu 3dp net untuk mendapatkan drive network card or wifi adapter kerana 3dp net tidak perlu lain internet, bila dah berjaya baru run 3dp chip untuk mendapatkan driver yg lain.. kerana 3dp chip pl memerlukan internet untuk mendapatkan capaian... cube dulu baru...selamat mencube...boleh download perisian di sini
-----> http://www.3dpchip.com/3dpchip/index_eng.html
February 16, 2014, 11:25:16 am by sepat kedah | Views: 456 | Comments: 4

 ::) sesiapa yang nk guna ka nk bg kepada kawan2, cikgu2, ustazah2, dipersilakan perisian ni percuma ja  ;D


https://www.dropbox.com/sh/ceilbebmyq4g0q0/36ZjVookuj
February 14, 2014, 10:48:36 pm by msyukrijr | Views: 322 | Comments: 0

http://en.kioskea.net/faq/30874-how-to-get-rid-of-portaldosites-portal-v9-qvo6-qv06


Dowload adware tu.. sgt membantu...
Pages: [1]
January 2015
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 [29] 30 31

No calendar events were found.

* Recent Posts

perisian 3dp by laxmana
[August 19, 2014, 04:09:06 pm]


Re: FONT & PERISIAN JAWI by thedaywalker
[July 27, 2014, 08:56:34 am]


Re: OpenOffice by thedaywalker
[July 27, 2014, 08:52:22 am]

* Top Boards