collapse collapse

.:: SH0uTB0XX ::.

Refresh History
  • carsturi™: aktif dlm fb? dh buat dh..same je...dh letak link kat sblah kiri tu ha..pon same je...
    Today at 09:00:04 am
  • asrul: assalamulaikum..saya dah  buka 1 page snaphot network forensic kelas2 yg sy buatkan sebelum ni sila like [link]
    November 22, 2014, 06:16:14 pm
  • asrul: active kan grup ni dgn marketkan dlm facebook
    November 20, 2014, 08:39:41 am
  • carsturi™: atau mungkin ada yang tak berapa berkenan dgn carsturi™ menyebabkan mereka tawar hati..eh "what did i do recently?"
    November 17, 2014, 12:23:23 pm
  • carsturi™: mohon sesape yg aktif di FB, panggil diorg semua ke sini...
    November 17, 2014, 12:22:15 pm
  • amrs: :(
    November 07, 2014, 11:21:26 am
  • asrul: assalamulaikum..
    November 06, 2014, 06:53:55 pm
  • carsturi™: semua ft pk diri sendiri...nk idup sendiri, dh x reti hidup berkomuniti. dh wujud kesatuan pon skrg ni, mane pegi semua? dok fb je tau, forum ni dh x pandang...
    October 21, 2014, 09:32:46 am
  • alongxp: aptb hahahaahaha
    October 20, 2014, 04:20:14 pm
  • slumberrzx: line internet terputus kot.. hehe
    October 20, 2014, 11:45:48 am

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 1
  • Dot Spiders: 0
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 1
  • Dot Users Online:

* Board Stats

  • stats Total Members: 330
  • stats Total Posts: 695
  • stats Total Topics: 133
  • stats Total Categories: 9
  • stats Total Boards: 39
  • stats Most Online: 54
August 19, 2014, 04:09:06 pm by laxmana | Views: 165 | Comments: 0

 Perisian ini untuk rakan2 yang menjalankan kerja2 mengformat komputer. memang banyak membantu untuk mendapatkan drive laptop or pc dengan cepat dan berkesan...cara penggunaannya run dulu 3dp net untuk mendapatkan drive network card or wifi adapter k...
February 16, 2014, 11:25:16 am by sepat kedah | Views: 380 | Comments: 4

 ::) sesiapa yang nk guna ka nk bg kepada kawan2, cikgu2, ustazah2, dipersilakan perisian ni percuma ja  ;D


https://www.dropbox.com/sh/ceilbebmyq4g0q0/36ZjVookuj
February 14, 2014, 10:48:36 pm by msyukrijr | Views: 268 | Comments: 0

http://en.kioskea.net/faq/30874-how-to-get-rid-of-portaldosites-portal-v9-qvo6-qv06


Dowload adware tu.. sgt membantu...
Pages: [1] 2
November 2014
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 [24] 25 26 27 28 29
30

No calendar events were found.

* Recent Posts

perisian 3dp by laxmana
[August 19, 2014, 04:09:06 pm]


Re: FONT & PERISIAN JAWI by thedaywalker
[July 27, 2014, 08:56:34 am]


Re: OpenOffice by thedaywalker
[July 27, 2014, 08:52:22 am]

* Top Boards


balanced